Бивш играч на Левски ще реализира многомилионен трансфер


FUTBOL-TV

Бивш играч на Левски ще реализира многомилионен трансфер

Бившият футболист на Левски Гари Родригес ще смени турския Галатасарай, където играе от почти две години, с Ал Итихад от Саудитска Арабия. Новината е на медиите в Турция, като според информацията Гари Родригес ще струва на арабите между 8 и 10 милиона долара.

Холандецът пристигна край Босфора на 9-и януари 2017-а година от ПАОК Солун за 3,7 милиона евро. Иначе Гари подсили Левски през 2013-а година и изкара един сезон, в който записа 36 мача и наниза 14 гола във всички турнири. Той бе много близо до това да спечели титлата на България, но в последния мач за сезона "сините" завършиха - 1:1 със Славия на "Герена" и така шампион стана отново Лудогорец.

След това кариерата му премина през испанския Елче, за да се озове в ПАОК и след това в Галатасарай. Национал е на островната държава Кабо Верде, за която има 26 мача и 4 гола. Ал Итихад Джеда в първенството на Саудитска Арабия изненадващо се намира в зоната на изпадащите, а през миналата година завърши на 9-а позиция. Старши треньор е хърватинът Славен Билич.

  Сподели
424