Скаути на ЦСКА търсят новите Стоичков и Бербатов в Трета лига


FUTBOL-TV

Скаути на ЦСКА търсят новите Стоичков и Бербатов в Трета лига

Ръководството на ЦСКА има намерението да изпрати скаути, които да наблюдават изявите на играчи от по-ниските дивизии на България, разбра FTV. Хората на Гриша Ганчев вече имат набелязани футболисти, които ще наблюдават, веднага след подновяването на първенството. По всяка вероятност от "Армията" ще следят изкъсо двубои от Трета лига, а футболистите, които ги интересуват са под 20-годишни.

По непотвърдена информация от ЦСКА вече са влезнали в контакт с някои от одобрените, но проблем може да се окаже единствено леко завишените цени на клубните шефовете. Първоначалната цена на даден играч била по-малка, но след като босовете разбрали, че става дума за ЦСКА, то цифрата драстично скочила. Поради тази причина е малко вероятно да се стигне до трансфер по време на зимния прозорец, където се очакват няколко нови попълнения от Първа лига, както и чужденци.

Иначе през пролетния полусезон, скаути на "армейците" със сигурност ще има на двубои от Югоизточна и Югозападна Трета лига, а интересът на "червените" към останалите две първенства от третия ешелон е по-слаб, но не е изключено "червените" да изпратят и там човек на някой от по-интересните двубои.

  Сподели
381