Жълтата подводница ще удари Олборг с няколко торпеда


.

Жълтата подводница ще удари Олборг с няколко торпеда

След загубата си от Манчестър Юнайтед отборът на Олборг има поредната си тежка задача. Датчаните, които се оформиха като аутсайдера в Група Е гостуват на “Ел Мадригал”, където Виляреал се е подготвил да ги отупа здраво.
 
Представянето на “жълтата подводница” през този сезон е чудесно. Възпитаниците на Мануел Пелегрини постигнаха 0:0 на “Олд Трафорд”, след което победиха Селтик с 1:0. Резултатът лъже, защото Виляреал тотално надигра “детелините”.  В последния си мач срещу датчани пък испанците записаха 3:0 като гост. Тогава тяхна жертва стана Одензе. Това бе в Интертото.

Мануел Пелегрини няма да може да разчита на Себастиян Егурен, Нихат Кахведжъ и Ариел Ибагаса, които са контузени. Вместо тях вероятно ще видим Едмилсон и Хосеба Йоренте. Възможно е Пелегрини да реши да остави някои играчи да отпочинат преди мача с Атлетико Мадрид през уикенда.

Олборг има точка след два изиграни мача. Тя бе спечелена срещу Селтик след бойко 0:0. Вероятно и сега тимът на Брус Риох ще се затвори. В Дания обаче Олборг не се справя никак добре и е предпоследен с 5 мача без победа в последните кръгове. Тежката загуба от Копенхаген наскоро показа, че май воюването на два фронта не е подходящо за тима и едно напускане на Шампионската лига няма да е фатално. За Олборг проблеми със състава няма.

Едва ли може да се очаква нещо различно от домакинска победа в този мач. Гостите ще играят затворено и ще се опитат да повторят подвига си от “Паркхед”. Срещу третия в Примера обаче едва ли ще се получи. Изключително важно е в кой момент ще падне първия гол. Ако това стане още през първата част може да очакваме разгром. В противен случай победата за Виляреал ще е с по-нормално цифрово изражение.

Вероятни състави:

Виляреал: Лопес – Хави Вента, Годин, Гонсало, Капдевила – Касорла, Едмилсон, Сена, Пирес – Йоренте, Роси

Олборг: Заза – Олферс, педерсен, Богеланд, Бюшан – Йохансон, Курт, Рисгард, Еневолдсен – Сагановски, Бремер.

Последни 5 мача на Виялреал: РПППП

Последни 5 мача на Олборг: ЗРЗЗР
 
Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
93