Преотстъпените в ЦСКА - ето кои се връщат


FUTBOL-TV

Преотстъпените в ЦСКА - ето кои се връщат

Отборът на ЦСКА има няколко преотстъпи играчи, чийто договори за наем изтичат в края на тази година. По всяка вероятност повечето от тях ще продължат договорите си с настоящите си отбори, но има и такива, които ще стартират подготовка с "армейците". Ето какво е положението към този момент:

Никола Колев и Пламен Гълъбов - Етър Велико Търново. Не е изключено единият от двамата да се завърне в ЦСКА. По последни данни това ще е Колев. Все пак предстоят преговори между двата клуба, но последната дума ще има Нестор Ел Маестро. Той от своя страна ще почака да види дали ще има развръзка по друг предстоящ трансфер, който може да се осъществи в следващите дни. Очакванията са, че на "Армията" може да пристигне чужденец и Колев все пак да остане в старата столица.

Александър Георгиев - Септември. Почти сигурно той се завръща на "Армията". Очакванията обаче са, че в Септември ще пристигне друг доскорошен играч на ЦСКА - Александър Дюлгеров, който преди дни разтрогна с "червените".

Георги Китанов - Черно море. Положението с вратаря на "моряците" е малко по-различно. По всичко личеше, че Китанов ще се върне в ЦСКА, тъй като в началото на повторния си престой във Варна - той оставаше резерва на Макенджиев, а на моменти дори не попадаше в групата. Това обаче се промени при последните мачове, като Китанов дори измести национала от титулярното място. Така почти сигурно стражът ще остане на "Тича" поне още малко.

Слави Петров и Тонислав Йорданов - Литекс. Двамата почти сигурно няма да започнат подготовка с ЦСКА. Те ще останат в Ловеч, за да трупат опит. Стражът доста рядко е титуляр, но това може да се промени от настоящия полусезон, докато Йорданов не спира да показва, че има талант и може да е полезен и на Нестор Ел Маестро.

  Сподели
416