Буш: Когато шампионатът се раздели ще бъде голяма битка


FUTBOL-TV

Буш: Когато шампионатът се раздели ще бъде голяма битка

"Случиха се доста неща в периода между двата ми гола. Бях контузен дълго време – от последната половин година около 2-3 месеца бях възпрепятстван да играя заради травми. Това беше много тежък период за мен, но благодарение на семейството ми, което е тук превъзмогнах трудните моменти И както виждате се завърнах. Кабрал ми подаде за гола срещу Етър. Бях убеден, че ако първото ми докосване до топката е добро ще вкарам. Точно така и стана“, сподели нападателят на Левски Серджиу Буш в предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT.

 В домакинството срещу болярите на Красимир Балъков, Серджиу Буш беше използван на позицията зад централния нападател и се справи отлично в тази зона.

" Ако трябва да съм честен е малко трудно да се играе на тази позиция, но аз я харесвам, защото мога да търся топката между линиите. Да я поемам и да се обръщам към вратата, но където и да ме сложи треньорът, съм готов да помогна, така че за мен няма проблем в това отношение. С Костов се чувствам добре на терена. Ние тренираме всеки ден заедно и си познаваме играта чудесно", заяви румънецът.

"Да бъдем шампиони – това е нашата мечта. Бяхме привлечени с основната цел да изведем Левски, на мястото, което заслужава и да спечелим шампионската титла, разбира се. Но нека сега мислим за всеки следващ мач със стремеж да не губим повече точки", каза Буш и отговори на въпрос: Лудогорец или ЦСКА ви е по-голям конкурент за титлата?

“Мисля, че и двата отбора. Когато шампионатът се раздели ще бъде голяма битка и се надявам, че ще се получат интересни мачове за зрителите. Сега предстои труден мач. Знам, че Берое е силен отбор вкъщи. Ще бъде труден мач, но трябва да си свършим работата“.

  Сподели
377