Домусчиев: ЦСКА и Левски тепърва ще бъдат подкрепяни от съдиите


FUTBOL-TV

Домусчиев: ЦСКА и Левски тепърва ще бъдат подкрепяни от съдиите

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев разкри, че очаква Левски и ЦСКА да бъдат подпирани от съдиите след Нова година заради непрестанния натиск, който двата софийски отбора оказват над Българския футболен съюз.

В ефира на Канал 3 бизнесменът разкри, че няма намерение да сменя треньора на отбора Антони Здравков.

"Аз не излизам да питам как действа Спас Русев със съдиите, нали. Видяхте как не зачетоха гол на Етър срещу Левски. Доволен съм от работата на Здравков и той остава треньор на Лудогорец", заяви Досмусчиев.

"Винаги клубовете с претенции, по-голяма фенска маса и с нови, амбицирани и надъхани собственици,  търсят вината извън клуба. Търсят оправдание, което не е в тях. Лудогорец е виновен. Домусчиев е виновен за всичко. За това, че там е объркана селекцията, треньорът е объркал нещата и че не се инвестира в развитието на клубовете. Искам да попитам колко пари са инвестирали в стадионите и тренировъчните си комплекси Левски, ЦСКА и държавният Берое, където ние плащаме скъпия ток? И да видят ние какво правим за децата и публиката. Къде точно са им проблемите? Колко пари са инвестирали за децата? Проблемите са им при тях самите. Така че да си ги намерят!", добави Домусчиев.

Снимка: Канал 3

  Сподели
466