Славиша: Как всеки шут към нашата врата става гол?


FUTBOL-TV

Славиша: Как всеки шут към нашата врата става гол?

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович говори след успеха над Етър Велико Търново с 2:1 на "Герена“.

"Най-важни са трите точки. Но нека не се лъжем – не играхме добре. Беше трудна седмица, имахме трудни моменти. Честитя на играчите, че все пак показаха какво могат. Можем да играем по-добре, трябва да сме компактни. Важни са трите точки“, заяви Стоянович в ефира на Диема.

"Ситуацията беше трудна – предните два дни загубихме точки. Напрежението беше голямо, но важното е, че показахме желание за победа. Позитивно е това. В крайна сметка, като завърши първенството, трябва да анализираме какво сме направили“, добави той.

"Не разбирам някои ситуации. Топката беше на фланга при техния гол. Но все пак намерихме начин да вкараме нашия гол. Радвам се за Буш. Костов е малко уморен, нормално е да получава такива схващания“, каза още специалистът.

"Още когато дойдох, казах, че Левски има юноши с потенциал. Днес Юруков започна като титуляр. С младите трябва да действаме лека-полека. Трябва да се базираме на нашите юноши, защото те са бъдещето“.

"Надявам се тази победа да вдигне психически тима. Трябва да отпочинем и след това да мислим за Берое. Те са много силен отбор, компактни са, със силни футболист. Имат някой проблеми с контузии, но тези неща ги има във футбола. Няма да ни е никак лесно срещу тях. Тежък мач ни очаква. Те са директен конкурент и ще е трудно“, каза още Стоянович.

"За гола на Етър? Не съм гледал повторение. Не мога да коментирам тази ситуация. Но как всеки шут към нашата врата става гол? Това не мога да си обясня. Говорих затова преди мача, не трябва да рискуваме, като оставяме така хора. Трябва обаче да работим върху това“, заключи той.

  Сподели
385