Неостаряващият Камбуров бута Берое към трите точки (видео)


FUTBOL-TV

Неостаряващият Камбуров бута Берое към трите точки (видео)

Берое надделя като гост на Ботев във Враца с 1:0 в двубой от 19-и кръг на Първа професионална лига. Двата отбора изиграха двубой, изпълнен както с много борба, така и с добри голови ситуации пред вратите, пазени от Душан Перниш и Красимир Костов.

Единственото попадение в двубоя бе дело на Мартин Камбуров от дузпа в 23-ата минута. Вандерсон бе фаулиран в големия пеналт и главният арбитър Георги Кабаков посочи бялата точка, но положението бе повече от спорно. Зад топката застана Мартин Камбуров, който с хладнокръвно изпълнение в долния ляв ъгъл откри резултата за старозагорци със своя гол №215 в елита.

В 33-ата минута Вандерсон се опита да се пребори с играч на домакините за топката, но в единоборството се повали на земята. Състоянието му обаче го принуди да напусне преждевременно игра, а неговото място зае Рубен Бриджидо. 

В 75-ата минута Милен Желев центрира в наказателното поле към Борислав Цонев, който игра с глава, но бе неточен. Шест минути по-късно Борислав Цонев стреля директно от пряк свободен удар, заложен на 27 метра от целта, но Красимир Костов не бе затруднен и улови. В 86-ата минута многоходова атака на домакините завърши с изстрел на Валери Божинов от дъгата на наказателното поле, но Душан Перниш улови без проблеми.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
412