Връщат капитанската лента на Чорбаджийски


FUTBOL-TV

Връщат капитанската лента на Чорбаджийски

Божидар Чорбаджийски може отново да изведе отбора на ЦСКА с капитанската лента на ръката си. Причината за това е наказанията на двамата капитани Николай Бодуров и Рубен Пинто.

Както е известно Чорбаджийски носеше лентата след напускането на Боби Галчев, но през последния сезон лично Нестор Ел Маестро промени това и направи опитния Николай Бодуров капитан на "червените". Този ход на треньора  получи удобрение от футболните специалисти, като всеобщото мнение е, че лентата е била "огромна тежест" и е пречила на развитието на младия Чорбаджийски. За втори капитан бе обявен Пинто.

Сега обаче Божидар по всяка вероятност ще си припомни за един мач какво е чувството да си капитан на ЦСКА. Все пак има вероятност лентата да бъде дадена на друг опитен играч - Станислав Манолев. Той я е носил на няколко пъти в контролни срещи. Третата опция е свързана с най-младия капитан в историята на "армейците" - Валентин Антов. Той бе капитан, когато отборът бе във "В" група, но взе лентата в официален двубой от турнира за Купата на страната, когато бе едва на 14 години.

  Сподели
440