Бодуров: Липсва ни самочувствие срещу топ отборите


FUTBOL-TV

Бодуров: Липсва ни самочувствие срещу топ отборите

"Хиксът е закономерен. Не можах да зарадвам себе си и съотборниците, исках да вкарам гол, но това е Божа работа. Бяхме нервни първите 15-20 минути. Личеше си, че не сме добре в самото начало, но всеки път срещу тях е така. Не знам на какво се дължи, може би на психическа основа. Не сме по-слаб отбор. Показали сме, че можем да ги побеждаваме и трябва да се случва по-често", бяха първите думи на Николай Бодуров след равенството между ЦСКА и Лудогорец.

"Не вървим напред. Първият мач като ни биха, сега сме на шест точки зад тях. Трябва да вдигаме нивото. Съдията се справи, но накрая не се игра футбол. Съдиите свирят много лесни фаулове у нас. Ти играеш за топката, удариш я или не - то е фаул. Това не е добре, но като цяло се справи с мача и нямаше фрапантна роля", продължи Николай Бодуров.

"Липсва ни самочувствието в мачовете с грандовете. С по-малките не е така, не може едната седмица едно, другата – друго. Трябва да разчитаме на себе си, само тогава ще станем конкурентноспособни на Лудогорец. Трябва да сме поне на тяхното ниво, за да имаме шанс за титлата", завърши опитният бранител на ЦСКА.

271