ЦСКА и Лудогорец не се победиха в нервен мач (видео)


FUTBOL-TV

ЦСКА и Лудогорец не се победиха в нервен мач (видео)

ЦСКА и Лудогорец не успяха да се победят, завършвайки наравно - 1:1 в среща от кръга на Първа лига. Нервите взеха връх и футболът отстъпи тази вечер на стадион "Българска армия" пред около 9 000 зрители.

Иначе разградчани поведоха при първото си положение. След половин час игра Лукоки спечели корнер. Последва центриране на близката греда, Недялков отклони топката към Кешерю, който от 4-5 метра матира Черниаускас с глава. "Армейците" бяха по-активни, като в края на първата част страхотен удар на Пинто като по чудо не влезе във вратата на гостите.

В 67-ата минута домакините изравниха.  Манолев преодоля без проблем Натанаел, центрира към Десподов и нападателят на ЦСКА вкара красив гол от воле за 1:1. 

В 82-ата минута Йорданов подмина нарушение на Лукоки срещу Десподов пред границата на наказателното поле на орлите. В 89-ата минута Сисиньо получи втори жълт и респективно червен картон за фаул срещу Десподов. Това вбеси феновете на ЦСКА, които за малко да нахлуят на стадиона. В добавеното време реферът подмина и нарушение в наказателното поле срещу Десподов.

Така Лудогорец продължава да води на ЦСКА с 6 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
417