Левски разочарова феновете си - сините с равен срещу Септември (видео)


FUTBOL-TV

Левски разочарова феновете си - сините с равен срещу Септември (видео)

Септември и Левски завършиха при резултат - 2:2 в мач от 18-ия кръг на Първа лига. Двата тима изиграха интересен мач, като интригата бе до самия край. Домакините от Септември могат да съжаляват, че не се поздравиха и с трите точки, тъй като още при резултат 0:0 техен гол бе отменен, като положението бе доста спорно. В 54-ата минута Бенга вкара с глава в синята врата, но реферът Петър Костадинов прецени, че защитникът на Септември е извършил нарушение срещу Кали Тиам. Малко по-късно Белмонт спря с брилянтен шпагат откъсващия се сам срещу вратаря Георги Русев.

Станислав Костов откри резултата в 60-ата минута, след удар с глава, а в 66-ата Иван Стоянов изравни. При гола във вратата на Левски за пореден път през този сезон може да бъде винен Митрев, който не се намеси добре след изпълнение на фаул. Последва разбъркване в наказателното поле, а то завърши с пас на Байду към Иван Стоянов, който вкара с удар от 7-8 метра.

Жерсон Кабрал отново изведе сините напред след точно изпълнение на дузпа в 80-ата минута. Тя бе свирена за много спорно нарушение на Байду срещу Горанов. В 82-ата минута Септември остана с 10 човека след втори жълт картон на Фабиано Алвеш. В добавеното време Будинов вкара втори гол за домакините, който беше след отлично изпълнена задна ножица и донесе точката на своя тим. Иначе малко преди него Боби Галчев нацели греда. "Сините" също на два пъти пратиха кълбото в гредата, като това се случи през първата част.

След равенството Левски се изравни по точки с втория ЦСКА, но "червените" тепърва ще играят мача си от този кръг. Септември продължава да е на предпоследна позиция с едва 11 пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
405