Венци Стефанов: Десподов е женчо!


FUTBOL-TV

Венци Стефанов: Десподов е женчо!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира скандала между Кирил Десподов и Георги Петков. Веднага след вчерашният мач нападателят на ЦСКА обвини вратаря на Славия, че е казал на Сашо Александров да му счупи крака. Ето мнението на шефа на "белите", който днес бе гост в студио "Дерби": 

“Не омаловажавам качествата на Кирил Десподов, но Петков заслужава да е футболист на годината. Уважавах Десподов, но вече не. Той футбол ли е играл, или е послушвал пейката на Славия? Подскочи, удариха си корите и нищо друго. А той рева: “Моля, другарко". Женчо, никакъв мъж не е", каза Стефанов.

“Безкрайно много съм благодарен на футболистите, че дадоха всичко от себе си. Дайте да говорим за футбол, защото през тези 94 минути имаше много футбол, битка и мъжество. Съдията е последният човек, заради когото ЦСКА не спечели мача. Пропуските, Стергиакис и липсата на късмет - това беше основното. Старата истина е, че като не вкараш, ще ти вкарат. ЦСКА имаше безброй положения и не успя да отбележи. Ако резултатът беше 1:0 или 2:0, изобщо нямаше да говорите за съдийство. Хората трябва да приемат мъжки както победите, така и загубите", добави още шефът на Славия.

  Сподели
416