Феновете на ЦСКА: Искаме титла, но битката явно ще е друга


FUTBOL-TV

Феновете на ЦСКА: Искаме титла, но битката явно ще е друга

Фен клуб "Сектор Г" излязоха със съобщение след вчерашния мач със Славия и по повод предстоящия такъв срещу Лудогорец. Гневът на привържениците е изсипан върху собственика на разградчани Кирил Домусчиев. Ето какво пишат "червените":

Армейци,

В един идеален свят щяхме да напишем за снощната победа. За това как в четвъртък излизаме да превземем върха. И за това как лека-полека, с постоянство и много труд, червените вървят напред. Не било писано.

Излишно е да коментираме отново съдии, БФС, корупционни схеми и т.н. По темата е говорено достатъчно, а честно казано вече ни е трудно да разграничим горните понятия едно от друго. Поради простата причина, че до такава степен са се сраснали, че образувалият се тумор задушава и изпива и малкото останали живителни сили на българския футбол.

В четвъртък излизаме за честта си. И за името ЦСКА. Който не го е разбрал до момента, е време да "уври" и да осъзнае, че мястото му е на стадиона, рамо до рамо със своите братя и сестри, бранейки всичко свято. Да, и ние искаме титли и купи, но реалността към момента е друга. И дори за това, което си е наше по презумпция, пак ще трябва да се борим със зъби и нокти.

Нека пращат съдии, нека гравитират около чуждите съблекални с мръсните си куфарчета. Нека великият бизнесмен, общественик и спортен радетел накрая на сезона пак да говори за заслужени успехи и да благодари на публиката. На коя обаче, все още и за нас е мистерия. 

В отговор на цялата тази помия ние ще заемем своите места по трибуните. В отговор на това ще запеем с цяло гърло за любимия отбор. И в отговор на това ще защитим името на ЦСКА. Подготвили сме нещо грандиозно и няма да посрещнем врага с хляб и сол, а с нещо много повече.

06.12.
За честта! За любовта! ЗА ЦСКА!

  Сподели
505