Ел Маестро: Казаха ми, че сме Реал Мадрид, но за съдиите сме Фрозиноне


FUTBOL-TV

Ел Маестро: Казаха ми, че сме Реал Мадрид, но за съдиите сме Фрозиноне

"Резултатът е катастрофа, няма какво да го крием. Трудно е да се критикува отборът. Имаше динамика, желание за победа. Ако гледате футбол, трябва да знаете, че такива неща се включват. Трудно е да се приеме този резултат.", заяви треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след загубата от Славия.

"Реферът? Не искам да отварям кутята на Пандора. Чувствам се обаче в не много добро настроение. Когато идвах тук ми казваха, че идвам в клуб с големи традиции. Нещо като Реал Мадрид или Ювентус в България. Доста бързо видях, че реферите не приемат по този начин нещата и по скоро приличаме на българския Фрозиноне. Все пак клубовете и отборите печелят първенството. Ако тръгнем да се оплакваме от съдиите, няма да е честно, но въпреки това не разбирам подобен тип поведение. Очевидно може да се защитаваш с хватки от кунг-фу в наказателното поле и няма проблем. Приемам човешките грешки, но в доста случаи тези решения изглеждат целенасочени, а защо и кога го правят – трудно е да се обясни", коментира Ел Маестро.

"Вижте, по принцип никога не е хубаво да загубиш, когато си ЦСКА. Не е чак толкова лошо, че в следващия мач играем точно срещу Лудогорец Ако искаш да си конкурентен на най-добрите, трябва да печелиш такива мачове. Няма да е лесно, но не е невъзможно. Бих казал, че съм умерен оптимист", добави младият треньор.

Ел Маестро също така коментира лаконично последната публична изява на Люпко Петрович, който призна, че е бил поканен за пост в клуба. "Смятам, че той е човек с голям опит и страхотни успехи".

"Смятам, че всеки един мач е сам по себе си. Би трябвало да има доста фенове на ЦСКА за домакинството срещу Лудогорец", добави Ел Маестро.

  Сподели
426