Десподов: Гошо Петков викаше да ми счупят крака! Как да ти се играе в това първенство?


FUTBOL-TV

Десподов: Гошо Петков викаше да ми счупят крака! Как да ти се играе в това първенство?

"Неприятно е доста. Да, като не вкараш - ще ти вкарат. Изпуснахме две три ситуации през първото полувреме, а Славия си вкара едното положение. Да, аз успях да се възстановя, но искам да кажа едно друго нещо. Колкото и да ми е неприятно... Мислех го сега в съблекалнята дали да го казвам. Преди да ме удари десният бек на Славия, Гошо Петков се провикна "Счупи му крака!" и като дойде топката в мен крещеше "Сега е моментът, сега е моментът" и помните какво се случи. Глезенът ми е надут. Това не е добре за футбола. Не е добре за футболисти като нас. Не може един вратар като него с голяма кариера... До сега имах уважение и респект към него. Вече нямам респект към него. Това не е нормално! Един млад футболист като мен, който се бори със зъби и нокти да излезе в чужбина да направи кариера, да му проваляш бъдещето. Да, за съжаление сме съотборници в националния отбор. Ако е мъж, ще си признае. Попитайте го, да видим какво ще ви каже", заяви играчът на ЦСКА Кирил Десподов след загубата от Славия.

'Какво да го коментирам този съдия. Имаше ли дузпа на Малинов? Аз ви питам. Помогнаха ли днес съдиите на Славия? За съжаление - да! И това не е само този мач. Това е и преди. Не случайно беше сложен този съдия. Ние го знаехме. Как да имаш желание да играеш в това първенство? Как? Аз съм на 22 години и съм разочарован", добави Десподов.

"Не искам да коментирам Лудогорец. Има време до мача. Но е много жалко да се оправдаваме със съдии. Не се оправдаваме, говорим с фактите. До сега гледах положенията. Имаше дузпа на Малинов", заяви още играчът на ЦСКА, който коментира и жребия на националния ни отбор:

"Радвам се, че ще играем с добри отбори. Но това е догодина. Сега имаме важни мачове с ЦСКА. Мисля за тях. Радвам се, че давам всичко от себе си за националния отбор, но това е догодина".

  Сподели
401