Жерсон Кабрал: Ако не печелим, хората отвън започват да ни критикуват


FUTBOL-TV

Жерсон Кабрал: Ако не печелим, хората отвън започват да ни критикуват

Жерсон Кабрал се превърна в герой на Левски в мача с Дунав, след като реализира първите два гола за победата с 3:0. Националът на Кабо Верде не бе реализирал в първенството от края на септември.

"Беше хубаво за мен, че вкарах голове, но не това е най-важното. Искам да имам влияние към начина, по който играя. Вкарах и срещу Черно море за Купата, но не това е най-важното. Доволен съм, че победихме с 3:0. Честно казано, не играхме много-много добре, но се справихме добре. Когато си вкарал три гола за едно полувреме, не може да кажеш, че елоша работа. Но трябва да създаваме още положения, по-рано да решаваме мача. Има какво да подобряваме. Но след две поредни загуби винаги е хубаво да се върнем към победите", заяви играчът в ефира на Диема.

"Имаме такава амбиция, трябва да спечелим всички мачове, така виждам Левски, защото ако не спечелим, хората отвън започват да говорят, да ни критикуват. Това трябва да е играта на Левски. Трябва да се опитаме да спечелим всички мачове."

Кабрал коментира и темата с оставането му в отбора. "Моят агент говори с ръководството. Аз говорих с президента, той сподели своите мисли по моята ситуация, аз също, сега всичко е между президента и агента ми. Да, чувствам се добре, разговорът с президента беше позитивен, сега всичко зависи от тях."

  Сподели
399