Верея и Локо Пловдив направиха супер мач, но не излъчиха победител


FUTBOL-TV

Верея и Локо Пловдив направиха супер мач, но не излъчиха победител

Верея и Локомотив Пловдив завършиха наравно 2:2 в доста интересен двубой от 17-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Трейс Арена". Домакините от Стара Загора поведоха в резултата още в 9-ата минута след добро взаимодействие между Здравко Илиев и Дино Мартинович. Илиев пусна добро подаване към словенския нападател, който с хубав удар по земя намери долния ляв ъгъл на Мартин Луков. 

В 29-ата минута Парвизджон Умарбаев пробва да прокара топката между двама защитници на Верея, а кълбото достигна с голяма доза късмет до Ожболт, който стреля от неудобна позиция, но успя да вкара във вратата за 1:1. Радостта на гостите не продължи дълго, защото в 31-ата минута капитанът Здравко Илиев отново даде предина на Верея. Той се възползва от добър пас на Милан Вушорович от десния фланг и вкара с добър удар по земята. 

В 73-ата минута Димитър Илиев вкара топката във вратата на Верея след много добър пас на Вилим Посинкович от левия фланг. Илиев сложи крак на центрирането и насочи топката към долния ляв ъгъл, където кълбото се отби във вратата и се оплете в мрежата.

В 81-ата минута Димитър Илиев изведе Карагарен зад защитата, а нападателят не се подвоуми и стреля към врата. Топката влизаше в горния ляв ъгъл, но стражът Георги Георгиев успя да избие в ъглов удар.

В добавеното време скоростна контраатака на Верея завърши с подаване на Вушорович към Здравко Илиев. Капитанът, останал очи в очи с Мартин Луков, насочи топката в долния десен ъгъл на вратата, но изстрелът му премина на сантиметри от страничната греда. 

  Сподели
411