Ники Михайлов: Рано или късно всеки се завръща към българската действителност


FUTBOL-TV

Ники Михайлов: Рано или късно всеки се завръща към българската действителност

"Днес ми е втората тренировка, чувствам се добре вкъщи. Запознах се с всички момчета. Ще работим здраво, за да бъдем там, където ни е мястото. За два дни е трудно да усетя атмосферата. На този етап ми се струва, че има добър колектив. Тренира се добре и през уикенда трябва да вземем трите точки. Не бива да губим точки срещу не толкова претенциозни отбори. Програмата до края е в полза на Левски. Трябва да си вземем точките, за да не изоставаме от първите две места", заяви новият вратар на Левски Николай Михайлов след днешната тренировка на "сините".

'Работи се супер. С повечето момчета се познавам. Работим здраво. Има си треньори и те ще решат кой да бъде в групата. Аз лично си работя по индивидуална програма. За другия ден няма да бъда готов. Аз дошъл да помагам на другите двама вратари. Конкуренцията да е здравословна е добре за всички. Работим здраво, треньорите да му мислят. Не искам да давам прогнози и да гледаме дали ще играя или не. Имам си програма и като се чувствам добре... Мисля, че ще ми трябват десет дни. Няма как иначе. Не съм тренирал от няколко месеца. Не мога да рискувам със своето име и с името на Левски", добави бившият национален страж.

"След Кипър чаках известно време да видя какви опции имам. Не бях доволен, но и закъснях с решението си. Иначе имах разговор и миналата година с г-н Русев. Говорихме и през лятото с него. Имахме различни виждания за нещата. Този път и двете страни бяхме готови да се разберем в името на Левски. Аз съм юноша на клуба, а след това играх в чужбина. Имам опит. Изписаха се глупости за финансовите параметри на договора и какво ли още не. Рано или късно всеки се завръща към българската действителност", добави Михайлов.

"Малко ми звучи несериозно 10 години да няма трофей. Левски винаги има за цел трофей. Хората искат трофей на "Герена". През последните години хегемон е Лудогорец, но това не означава, че ние няма да се противопоставим. Гледаме мач за мач. До края всички ще губим точки - Левски, ЦСКА и Лудогорец. Повярвайте ми. С г-н Русев съм се разбрал. Имам възможност да остана за още две години. Нямам намерение да си тръгвам", каза още Ники Михайлов.

  Сподели
403