Ники Михайлов не е играл от 2 май (видео)


FUTBOL-TV

Ники Михайлов не е играл от 2 май (видео)

"Чувствам се много добре. Винаги така се чувствам тук. Искам да благодаря на г-н Русев. Доста се коментираше моето завръщане. На няколко пъти обаче не можехме да се разберем с ръководството. Радвам се, че стана на третия път. Доста бързо се случиха нещата. Чисто документално трябваше да оправим документите. Нямам търпение да започвам да тренирам, да влизам във форма и да помагам с опита, който имам от последните 12 години в чужбина", заяви новият вратар на Левски Николай Михайлов пред клубната телевизия.

"За 12 години, да има промени. Променил се е секторът. Вчера бяха на мач, но за съжаление не успяхме да победим. Феновете са си тук. Всичко е както е било. Липсват отличията, купите. Всички знаем как се развиват нещата през последните 10 години. Надявам се от новия полусезон да сме близо до челното място. На Левски му приляга да е с титлата. Това е целта, след като отпаднахме за Купата. Левски е добър отбор, с добър треньор", каза още Михайлов.

"Познавам се с Божката Митрев от 15 години. Не е моя работа да коментирам. Не може само да се говори как вратарите допускат някакви грешки. Допускат се грешки в дефанзивен план. Така че не са само вратарски грешките. Познавам се и с някои от чужденците. С Кабрал съм играл и преди. Групата е добра. Говорих с някои от футболистите. Познавам се с Горанов. С Костов се видях по време на лагера на националния отбор. Трябва малко повече себераздаване. Трябва малко да се събудят и нещата ще си дойдат на мястото", сподели бившият страж на националния отбор.

"Не съм играл от 2 май. Тогава завърши първенството в Кипър. Ще говорим с треньорите по каква индивидуална форма ще се чувствам. Чакаме и жълтата карта да пристигне. Винаги съм бил горд да нося националната фланелка, но за мен сега е важното да съм здрав и да играя", сподели Ники Михайлов.

  Сподели
417