Ел Маестро: Ще има нови в ЦСКА, но няма да са много


FUTBOL-TV

Ел Маестро: Ще има нови в ЦСКА, но няма да са много

"Труден терен - тежък. Исторически погледнато - трудно място за победа. Доволни сме от трите точки. Не сме доволни от представянето, особено през първата част. Положителното е, че вкарахме гол в първата атака от второто полувреме, а след това беше важно да запазим резултата", заяви треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след успеха над Дунав в Русе.

"Първо играем със Славия. Няма да е лесно. Знаем, че мачът срещу Лудогорец е най-важен за сезона, но преди това имаме друг двубой. Десподов? Той е почти готов за игра. Днес решихме да го запазим. Надявам се да е готов за мача със Славия", добави треньорът на "армейците".

"Винаги има много имена в пресата и медиите. Трябва да питате хората, които пускат тези слухове за трансфери. Ние имаме добър тим. Разбира се, ще направим няколко промени през зимата, но не много. По-важно е да седнем и да анализираме обстановката. Сигурен съм, че отборът ни ще се справи добре. Не искам да говоря за това в коя зона търсим играчи. Имаме респект към нашите играчи. Ще трябва да почакате малко за повече новини", завърши Ел Маестро.

  Сподели
449