Попето: Много се говори за това подмладяване


FUTBOL-TV

Попето: Много се говори за това подмладяване

"От доста време не сме имали толкова положения. Всички момчета преживяват това, което се случи. Вижда се, че този отбор прави нещо. Казах на треньора, че под негово ръководство отборът има най-много победи и най-много желание и хъс. Трябва още някои неща да променяме, но това е пътят. Хубчев ни казва всичко в очите, честен е. Ние не се заблуждаваме. Най-лесно е някой да те издига и да се мислиш за извънземен", заяви капитанът на България Ивелин Попов в ефира на БНТ.

"Ще ви кажа нещо. Много години се говори за подмладяване. Словения бяха на последно място в групата си. Сега за този си мач викнаха най-добрите си играчи. Ако някой на 15 години е добър, разбира се, че е добре дошъл в националния отбор. Няма някой, който да отсъства на този етап. Георги Миланов? Той играе в Лига Европа, играл е в ЦСКА Москва, но треньорът така е преценил", добави още Попето след равенството с Кипър.

"Няма да има отбор, който да спечели всички мачове. Казвате, че Георги Петков бавел времето в България? Ами вратарят на Кипър днес би 45 секунди един аут!", добави Попов.

  Сподели
414