Манолев: Да, с мен ЦСКА няма как да загуби


FUTBOL-TV

Манолев: Да, с мен ЦСКА няма как да загуби

"Не мисля, че беше трудна победа. Просто през първото полувреме не успяхме да вкараме гол. важното е, че победихме. След почивката вкарахме гол и си взехме мача. Те нямаха удар към вратата. И на Барса ще им е трудно срещу толкова затворен противник. Но това е футболът Няма никакво подценяване. Надиграхме ги тотално. Мисля, че притежанието на топката е изцяло в наша полза. Просто не можахме да намерим точния път към вратата", заяви играчът на ЦСКА Станислав Манолев за успеха над Витоша Бистрица с 3:0.

"Десен бек, десен халф - за мен няма значение. Чувството е добро. На мен ми трябва игрови ритъм, защото усещам, че последните 10 минути не съм добре физически, но ще го изчистя и това", каза още играчът на "армейците".

"Да, така е. ЦСКА с Манолев не може да загуби. Имаме положения, удари, добре играем. И в Пловдив и тук. Треньорът каквото ни каже - това играем. Добре се чувстваме, щом побеждаваме", каза още Манолев, който коментира и паузата в шампионата заради турнира "Лига на нациите":

"И положително и отрицателно ни се отразява. Положителното е, че имаме повече почивката. Лошото е, че след това Нестор Ел Маестро ни взима здравето", добави с усмивка Манолев.

  Сподели
518