Ел Маестро: От първия ден усещам подкрепата на ръководството


FUTBOL-TV

Ел Маестро: От първия ден усещам подкрепата на ръководството

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро изрази удовлетвореност от успеха с 3:0 над Витоша Бистрица. Той дойде с голове в последните 15 минути, но специалистът сподели, че е бил уверен, че тимът му ще реализира рано или късно.

"Всеки мач е труден. Но съм доволен от концентрацията и професионалното представяне, защото трябваше да спечелим и го сторихме. Резултатът също е справедлив. Сега имаме прекъсване за националните отбори. Това е предимство за нас, защото ще свършим сериозна работа през следващата седмица", заяви сърбинът в ефира на Диема.

"Трябваше да се справим със сериозен опонент, който бе добре подреден. Витоша дойде тук да се защитава. Аз бях уверен, че моите футболисти ще вкарат гол. Винаги е по-спокоен мачът, когато вкараш гол рано и обратното."

"За мен важното беше да оставим опонента далеч от нашата врата и че създавахме положения. Аз също започнах да се изнервям, но бях уверен, че ще се разпишем."

За сравнение между този мач и двубоя със същия съперник за Купата, Ел Маестро коментира: "Витоша опита да играе малко по-дълбоко, по-компактно, заложиха повече на дефанзивния футбол, не знам, дали беше по-трудно. Резултатът е доста подобен. Когато имаш за цел да се защитаваш и не допускаш гол, това влияе добре на самочувствието. Първият гол промени всичко и това, че се случи в 80-ата минута не е толкова лошо. Бяхме максимално концентрирани."

"От първия ден усещам подкрепата на ръководството, усещам, че ме подкрепят и в личните разговори", допълни треньорът.

  Сподели
451