Стратега: ЦСКА не се страхува от никой роден тим! Все пак сме играли срещу Интер, Байерн и Ливърпул


FUTBOL-TV

Стратега: ЦСКА не се страхува от никой роден тим! Все пак сме играли срещу Интер, Байерн и Ливърпул

"Трябва да играем с тях и за Купата, и за първенството. Време е нашият отбор да победи Лудогорец. Мисля, че има достатъчно време до този мач. Сега трябва да се концентрираме за мачовете за първенство. Лудогорец има по-тежка програма. Играе все още международните си срещи. Мачът за Купата е догодина. До тогава ще има много промени. Както на футболисти, така и на други хора от клуба", заяви почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев след като "армейците" изтеглиха Лудогорец в турнира за Купата на страната.

"Аз лично не се страхувам от Лудогорец. Отговорността трябва да поемат футболистите. Играчите не трябва да ги е страх също. ЦСКА никога не се е страхувал от отбори от нашето първенство. В историята си сме играли с големи отбори като Ливърпул, Интер, Байерн Мюнхен... Всичко зависи от подготовката. Но пак казвам - по-важно е сега първенството. Трябва да бъдем точни - най-вече футболистите", добави още Стратега.

"Аз не говоря за промени. Такива най-вероятно ще има в школата. Всички отбори от България знаят, че трябва да има над 50% кадри от нашия отбор. Време е да започнем да разчитаме на юноши. Чужденците трябва да се съобразят с напредъка на нашите юноши. Има вече млади момчета, които са готови. Те трябва да покажат в предстоящите мачове, че заслужават да бъдат включени в подготовката на първия отбор. Тези младежи трябва да постъпят мъжки в своята игра", завърши Димитър Пенев.

  Сподели
421