Звезди на ЦСКА и Левски наградиха млади таланти


FUTBOL-TV

Звезди на ЦСКА и Левски наградиха млади таланти

Водещите футболисти от ЦСКА и Левски - Кирил Десподов, Божидар Чорбайджийски, Жерсон Кабрал и Габриел Обертан участваха в церемонията по награждаването на най-изявените деца в турнирите от Национална програма "Децата и футболът" през изминалия сезон.

Повече от 5000 деца са се включили в 20-те турнира в цялата страна през годината, като 3 от тях са били за девойки. На церемонията днес купи и подаръци получиха не само най-добрите 16 сред момчетата, но и трите най-изявени състезателки при момичетата. 

"Привилегия и чест е за нас като клуб за поредна година да сме част от тази церемония. Деца, взимайте пример от батковците, не спирайте да се трудите и да мечтаете и бъдете здрави", заяви Чорбаджийски.

"Пожелавам ви да сте живи и здрави, все така упорито да се борите за мечтите си и един ден да станете национали", обърна се към децата Десподов.

Националната програма "Децата и футболът" е създадена през 1999 година и се реализира от Асоциацията на българските футболисти със съдействието на Министерството на младежта и спорта и Българския футболен съюз. Програмата е насочена към децата от 10 до 14 години, като до момента в турнирите са се включили повече от 300 000 млади таланти.

  Сподели
345