Лудогорец разпиля Етър в старата столица


FUTBOL-TV

Лудогорец разпиля Етър в старата столица

Лудогорец бързо си върна лидерската позиция в Първа лига, след като смаза Етър с 4:1 насред "Ивайло“. Над всички за пореден път бе Клаудиу Кешерю, който блесна с хеттрик при разгромния успех на "зелените“.

В 19-ата минута шампионите бяха близо до първи гол, но тупалката на включилия се в атака Козмин Моци се отби в гредата. 120 секунди след това обаче нямаше какво да спаси Христо Иванов. Густаво Кампаняро отне топката в центъра и направи сериозен пробив, след което заходи надясно и подаде отлично към непокрития Кешерю. За голмайстора не бе проблем да овладее и да вкара с десния крак – 1:0 за Лудогорец. В 25-ата минута гостите поведоха с 2:0. Кешерю изведе Джоди Лукоки отдясно. Бързакът без проблеми избяга от защитата на Етър и достави топката на крака на непокрития Марселиньо, който с лекота направи 2:0 за гостите. 

В 36-ата минута Етър намали. Дяков не си прецени шпагата след лошо връщане на Сисиньо. Кълбото стигна до Фло Боджадж, който елиминира Моци и поднесе топката на крака на Мане, който не сбърка – 1:2. Много бързо обаче Лудогорец възстанови преднината си. Сисиньо изведе Кешерю зад защитата, Иван Скерлев се подхлъзна, румънецът овладя и с десния крак прати топката в мрежата на Христо Иванов.

В 65-ата минута Кешерю оформи своя хеттрик, убивайки интригата в мача. Марселиньо изведе румънеца зад зле построената защита на Етър. Кешерю би, топката се удари в земята, след това в напречната греда и влетя в мрежата – 4:1

  Сподели
394