Черно море отново e черна котка за Левски - Моряците изхвърлиха сините от турнира за Купата (видео)


FUTBOL-TV

Черно море отново e черна котка за Левски - Моряците изхвърлиха сините от турнира за Купата (видео)

Черно море се класира на 1/4-финал в турнира за Купата на страната, побеждавайки Левски след изпълнения на дузпи. 

В редовното време двата тима завършиха наравно при резултат - 2:2. Жерсон Кабрал беше точен в 9-ата минута, но доста бързо домакините изравниха, след като точен бе Зехиров в 12-ата минута, пускайки елегантно топката покрай вратаря.

Тиам вкара в 78-ата минута и "сините" вече виждаха как печелят мача. Георги Божилов обаче в 91-ата минута изравни и прати двубоя в продължения. При тях до нов гол не се стигна и така срещата се реши с дузпи. Георги Божилов пропусна от бялата точка и хората на Славиша Йоканович отново се виждаха победители, но при петата дузпа Нашименто се подхлъзна и не успя да вкара. Последва гол на Пламен Димов и фатален пропуск на Нуно Рейш, който зарадва феновете на домакините.

Иначе треньорът на Левски имаше още две лоши новини. Още в самото начало Холмар Ейолфсон обърна дясното си коляно, докато гонеше противников футболист и се свлече на земята. Той беше изнесен на носилка и заменен принудително, В последствие Славиша Стоянович остана без своя ляв защитник и капитан Иван Горанов, който беше откаран в болницата със съмнения за спукано ребро.

  Сподели
429