Сухия: Лудогорец е изиграл най-много мачове от цялата българска действителност


FUTBOL-TV

Сухия: Лудогорец е изиграл най-много мачове от цялата българска действителност

Наставникът на Лудогорец Антони Здравков коментира успехха на тима с 4:1 при гостуването на Септември в двубой от 13-ия кръг на Първа лига.

"През първата част, Септември се възползва от една контраатака, Чандъров вкара един хубав гол, след това играхме повече с топката, но не се получи през първата част. Играта вървеше в центъра, беше трудно да отбележим. През втората част направихме две промени, а това промени облика на отбора. Пред вратата имаше 16-18 човека, няма как да се отбележи. Футболистите на Лудогорец умеят да играят и по фланговете, и през центъра, видяхте, че бяхме разнообразни при головете", коментира наставникът на Лудогорец след успеха с 4:1 над Септември.

"Ако Швиерчок продължава да се труди като през тази седмица, както и като се появява на терена, ще заслужи мястото си на терена. Лудогорец не подценява нито един мач, съперник и турнир. В двубоя за Купата промените няма да бъдат драстични", добави той в ефира на "Диема".

"Лудогорец е изиграл най-много мачове от цялата българска действителност, тежки мачове, и в Европа, натрупва се и умора, до момента Лудогорец държи ниво във всички турнири, в Европа ни липсват победите и точките, но сме лидер в първенството", каза още Здравков.

"Има моменти които изпускаме, създаваме положения, но не ги реализираме, ще търсим промяна в някои детайли", завърши наставникът на шампионите.

  Сподели
389