Лисицата Моуриньо ще излъже Рома


.

Лисицата Моуриньо ще излъже Рома

Миналия сезон Рома беше единственият реален претендент на Интер за титлата и постави “нерадзурите” под напрежение до последния кръг. Въпреки че не станаха шампион “вълците” записаха най-успешното си представяне след ерата на Капело.

Този сезон обаче започна зле за тях може би заради напрежението от големите очаквания. Загуби от Палермо, Дженоа и Сиена поставиха “джалоросите” на незавидна позиция.  Мнозина отдават слабото представяне на отсъствието на Тоти, но не може отбор с претенции да зависи от един играч.

В Интер нещата са спокойни. Загубата от Милан не бе приета много трагично, тъй като тимът е лидер. Освен това “Олимпико” не е толкова труден за превземане от “нерадзурите”. През сезон 2006/2007 те спечелиха тук с 1:0 с гол на Креспо. Тази победа даде солиден аванс на шампионите на върха на класирането. Рома не може да си позволи загуба у дома, но пък хитрият Моуриньо вероятно ще се възползва от факта, че “вълците” играят с Челси в Шампионската лига през седмицата, а неговият тим има по-лейка задача с Анортозис.

Мексес и Панучи са аут за мача и това ще гарантира проблеми в защита за Спалети. Контузени са и Касети и Тонето. Сисиньо и Рийзе ще запълнят техните места. В нападение липсва Баптища, така че самотен напред ще е Вучинич. Тоти вероятно ще играе, но едва ли цял мач.

Моуриньо не може да разчита на Нелсон Ривас, Фиго, Максуел, Хименес и Веера. Това са бели кахъри в сравнение с досегашния лазарет. Вероятно шампионите ще играят с 4-4-2 със Санети отдясно и Мансини отляво. В атака ще са Адриано и Ибрахимович. Все пак вместо бразилеца може да играе Хулио Крус.

Последни 5 мача на Рома: ЗППЗП
Последни 5 мача на Интер: ПРЗПП

Прогноза на Futbol TV – 2
Точен резултат – 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
61