ЦСКА се провали при четвъртия си сериозен тест


FUTBOL-TV

ЦСКА се провали при четвъртия си сериозен тест

Берое и ЦСКА не успяха да излъчат победител, завършвайки наравно - 1:1 в Стара Загора в среща от кръга на Първа лига. Така наставникът на "армейците" Нестор Ел Маестро се провали при четвъртия си сериозен тест, след като по-рано през сезона загуби от Лудогорец и Левски и завърши наравно с Ботев Пловдив.

Иначе "червените" откриха резултата в 27-ата минута, когато Тиаго бе изведен отлично от Десподов и се разписа за 0:1. Мартин Камбуров обаче изравни десетина минути след това, разписвайки се с глава след статично положение. Нарушението бе факт, след поредната груба грешка на изигралия слаб мач Борис Секулич. Той обаче бе заменен на почивката и играта на ЦСКА бе по-добре.

Гостите получиха право да изпълнят дузпа за нарушение на Бандаловски срещу Жоржиньо в 54-ата минута, но Мауридес я изпусна. Нападателят стреля изключително несериозно от бялата точка и буквално подаде топката в ръцете на Перниш, който без проблем улови. До края положения имаше и пред двете врати, но до нов гол не се стигна.

Така ЦСКА ще изостане с две точки на Левски, а Лудогорец ще може да дръпне на "червените" с 3 пункта.

  Сподели
389