Ривър Плейт ще излезе от кризата с победа над Бока


.

Ривър Плейт ще излезе от кризата с победа над Бока

Този неделен следобед Буенос Айрес няма да е същият. Това е денят на най-големият мач в Южна Америка, когато опре до клубен футбол – Ривър Плейт посреща Бока Хуниорс на “Ел Монументал”. Няма никакво значение, че двата тима не се представят идеално в Апертура. Дербито е по-важно от титлата.

Феновете приемат този мач буквално на живот и смърт. Суперкласико днес е 321-ото в историята. Шампионът от Клаусура Ривър Плейт вече е извън борбата за титлата. За Бока шанс има, въпреки че е минимален.

Засега Ривър Плейт е 18-ти. Диего Симеоне е под голямо напрежение. Победата ще му даде възможност да диша по-леко.  Бока няма победа на “Ел Монументал” в последните 4 мача. 3 от тях бяха загубени. Иначе “жълто-сините” имат предимство в историята. Те са спечелили 116 мача и са загубили 104. Равенствата са точно 100.

Диего Сиемоне вече обяви титулярните 11 за мача с Бока. В състава се завръща звездата Рамадел Фалкао. Системата на “милионерите” ще е 4-3-1-2.

При състава на Карлос Исчия имат малък проблем в нападение. Мачът пропуска Родриго Паласио. Вероятно на терена ще се появи новото попълнение Лусиано Фигероа от Дженоа.

Както винаги Суперкласико ще е напечено от самото начало. И двата тима имат нужда от 3 точки и вероятно мачът ще е отворен с доста положения и голове. Ривър Плейт ще търси реванш за загубата от Бока миналия сезон. Домакинството трябва да им даде огромно предимство, въпреки че са на дъното. С една победа обаче кризата вероятно ще бъде забравена.

Вероятни състави:

Ривър Плейт: Охеда, Ферари, Кабрал, Тусио, Виягра, Фернандес, Аумада, Абелайрас, Буонаноте, Салседо, Фалкао.

Бока Хуниорс: Гарсия, Ибара, Ронкалия, Форлин, Палета, калво, Гайтан, Баталия, Датоло, Рикелме, Виатри

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
20