ЦСКА промени условията на кампанията - С деца на мач


FUTBOL-TV

ЦСКА промени условията на кампанията - С деца на мач

ЦСКА съобщи за промяна на условията на кампанията "С деца на мач", които ще важат за срещата в неделя с Етър Велико Търново. Двубоят е от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

В неделя (21 октомври) в 20:00 часа на "Армията" ще започне мачът между ЦСКА и Етър. Ето какво обявиха от организаторите на кампанията:

Каним всички вас на стадиона, за да подкрепим заедно любимия отбор. Всички армейци до 14-годишна възраст ще могат да влизат в сектор "А" безплатно, като трябва да бъдат с пълнолетен придружител, който ще бъде допускан на стадиона с билет, изработен специално за участниците в кампанията. Билетът е за сектор "А", но със стойността на  билет за сектор "В" - 15 лева. 

Билети на придружителите ще бъдат продавани на специално обособена за тях каса - тази, която се намира от страната на бул. "Драган Цанков" до входа на "Спортна София". Билетите ще се продават от 18:00 до 19:30 часа.

След закупуването на билетите се събираме пред Топката, където отново сме подготвили изненада за всички вас - среща с един от футболистите. Влизането на стадиона става групово през специално обособен вход за участниците в кампанията в 19:40 часа.

  Сподели
350