Попето: Нищо велико, грандиозно не сме постигнали


FUTBOL-TV

Попето: Нищо велико, грандиозно не сме постигнали

"Радвам се че победихме така. Отдавна не се е случвало да обърнем резултата тук на "Васил Левски". Ние бяхме подготвени за такава игра от страна на съперника. Наша грешка, че не разигравахме добре през първата част. Радостоното е, че след почивката ни се получи. Няма да се оправдаваме с напрежение. Важното е, че през втоирата част излязохме като колектив. Казахме си някои неща в съблекалнията", заяви капитанът на България Ивелин Попов в ефира на БНТ след успеха над Кипър.

"Нищо велико, грандиозни нещо не сме постигнали. Важното е да се възстановим. След няколко дни ни предстои друг важен мач. Днес бяха повече феновете на стадиона. За нас е важна тяхната подкрепа. Те много помогнаха за успеха днес. Приятно е като има фенове, деца, семейства. Да, мачът е късен, но за щастие утре е неделя и хората ще могат да се наспят", каза още Попето.

"Колективът побеждава. Радвам се, че съм изиграл толкова много мачове. При смяната се радвам, че феновете ме аплодираха. Головете никога не са ми били за цел. Една победа е много по-важна от един гол", добави Ивелин Попов.

  Сподели
372