Черно море с победа в контрола


FUTBOL-TV

Черно море с победа в контрола

Отборът на Черно море записа победа с 2:0 срещу втородивизионния Добруджа в контролна среща, играна на стадион “Младост" във Варна. По различни причини в контролата не взеха участие Аристот Н`Донгала, Мехди Фенуш, Емил Янчев и Георги Илиев. Илиан Илиев използва юношите Георги Топалов, Александър Георгиев, Лъчезар Йорданов и Велислав Василев.

Черно море откри резултата в 26-ата минута на двубоя. Жоржиньо се озова на стрелкова позиция, но след удара му топката среща тялото на бранител. Кълбото попадна в Зехиров, който върна назад към Патрик Андраде, а халфът на “моряците" с прецизен изстрел с левия крак реализира за 1:0. В 39-ата Кононго получи топката в наказателното поле и стреля по диагонала, но в аут. В 41-вата Денис Кадир стреля от фаул към близката греда, но Иван Дюлгеров с плонж успя да спаси. В последната минута на първата част Румен Николов бе съборен вляво от наказателното поле, а след последвалото късо изпълнение на свободния удар, Тодор Колев центрира на задна греда, където Даниел Граматиков с глава стреля над вратата.

Осем минути след подновяването на играта Божилов проби отляво и центрира по земя, където Дани Кики необезпокояван вкара за 2:0. В 63-ата Миро Енчев засече с глава центриране на Дани Кики от корнер, но стреля над вратата. 65-ата минута Кононго центрира отляво към Георги Божилов, който стреля с глава, но след намесата на вратаря топката срещна напречната греда, тупна на голлинията и бе изчистена. В 88-ата Александър Стефанов изведе Жоржиньо сам срещу вратаря, но стражът на гостите отрази удара на нападателя на “моряците".

  Сподели
410