Хубчев: Не ви обещавам нищо!


FUTBOL-TV

Хубчев: Не ви обещавам нищо!

"Пределно сме наясно, че очакванията към нас ще бъдат по-големи. Това е част от тази професия. Тук ще изникне и въпросът за напрежението. Аз не ви обещавам нищо. Стремим се да подготвим момчетата, да умеят да правят всичко това, което направиха в двата мача и под напрежение. Успещам в приказките, че са по-сигурни във възможностите си. Усещам го и в тренировките и в лагера. Правим всичко възможно да оправдаем големите очаквания“, сподели селекционерът на България Петър Хубчев.

"Колкото по-рядко говорим за миналите мачове, толкова по добре. Не очаквайте, че ще ви кажа какво ще правим утре. Преди се говореше, че не можем да играем далеч от София, после, че не можем да спечелим два мача подред. Отношението от наша страна е едно и също“, добави той преди двубоя срещу Кипър.

"Кипър е един много техничен отбор. Ние гледаме противника доста детайлно. Ако погледнем и клубовете, в които играят играчите на Кипър, няма как да подценим противника. Нямаме никакви поводи да го правим. Не съм търсил връзка с български футболисти, които играят в Кипър, за да се консултирам“, каза още Хубчев.

  Сподели
408