Съни Дяков: В Лудогорец винаги има напрежение, но то е приятно


FUTBOL-TV

Съни Дяков: В Лудогорец винаги има напрежение, но то е приятно

"Лудогорец всеки мач има нужда от победа. Ние сме най-класният отбор в България и трябва да го показваме във всеки мач. Срещу Ботев Враца не беше лесен мач, но ние си го направихме такъв, особено с играта през първото полувреме. Тук се играе трудно. Ботев Враца са добър отбор за родните стандарти, имат добри играчи, но ние бяхме с добра концентрация и играхме много добре", заяви капитанът на Лудогорец Светослав Дяков след успеха над Ботев Враца.

"Срещу повечето отбори знаем, че ако вкараме бърз гол, то те ще се отворят и ще стане още по-лесно за нас. Ако закъснеем с гола, домакините биха имали повече сили. В този случай вкарахме бърз гол и беше лесно за нас. Но не много лесно, защото играхме на едно добро темпо", добави още Дяков.

"В Лудогорец винаги има напрежение, но то е позитивно. Нашият отбор, когато не печели - винаги има проблем. Който не е свикнал да играе под напрежение - няма място в шампионски тим. С Валери Божинов нищо сериозно не е имало. Да, на терена може да има искри, но толкова. Аз го познавам от доста време и му желая успехи и да играе в тези отбор, в които е показал, че може", завърши капитанът на разградчани.

  Сподели
473