Етър с успех срещу Бистришките тигри


FUTBOL-TV

Етър с успех срещу Бистришките тигри

Етър продължи чудесната си серия от 6 мача без загуба в първенството и Купата.  "Виолетовите“ грабнаха ценен успех срещу Витоша Бистрица с 1:0 и вече са на седмо място в класирането. Единственият гол, донесъл ценните три точки, вкара Даниел Младенов с глава в 77-ата минута.

През първата част двата тима си размениха по едно интересно положение, а всичко най-интересно се случи след почивката.

Етърци атакуваха, но срещаха добре подреден в дефанзивен план съперник. Две възможности в началото на втората част имаше пред Боджадж, но в първата от трудно положение той стреля с глава в аут, а при втората ударът му отблизо не успя да затрудни вратаря Християн Василев.

В 64-ата минута далечен удар на Сърмов бе уловен от вратаря, а в ответната атака Стефан Христов от добра позиция стреля край рамката. Балъков пусна в игра Батрович и Ивайлов на мястото на Руменов и Мане. Черногорецът бе изведен в хубава позиция в 72-ата минута, но стреля силно в аут.

Така се стигна до 77-ата минута, когато четвъртият съдия Станислав Ставров (награден преди срещата за своя мач №100 в елита от Стефан Чакъров с топка с автографи от "Етър“) се приготви да вдигне таблото за трета смяна, в която Почански да замени Младенов. Димо Атанасов обаче направи перфектно центриране отляво и Дани Младенов с глава прати топката в мрежата и хвърли трибуните в екстаз – 1:0.

В оставащия четвърт час до края на мача Етър показа точно това, което трябва – увереност и дух, не даде никакви възможности за гостите и напълно заслужено триумфира с победата.

  Сподели
375