ЦСКА ще вземе три точки срещу Септември


FUTBOL-TV

ЦСКА ще вземе три точки срещу Септември

Септември – ЦСКА
Стадион: "Васил Левски“, София
Дата: 06.10.2018 г.
Час: 17:30
Съдия: Георги Давидов

ЦСКА гостува на Септември София на националния стадион "Васил Левски" в среща от кръга на Първа лига. "Армейците" загубиха дербито срещу Левски и настроението в лагера на отбора не е особено приятно. Все пак "червените" ще търсят задължителни три точки срещу един от аутсайдерите в групата. Прогнозата на Futbol Tv и на Futbolbet е за знак - 2.

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро вероятно ще направи няколко рокади в състава.  До този момент треньорът показа, че не обича да прави експерименти, но напрежението от загубения двубой срещу Левски вероятно ще го накара да погледне към резервната скамейка. Със сигурност един от играчите, които ще си върне титулярното място от миналия сезон е Станислав Манолев. Бившият играч на ПСВ Айндховен получи травма в края на миналия шампионат, а през тази кампания влиза като резерва. Ел Маестро обикновено го използва на мястото на Кирил Десподов, но последния доста рядко сяда на пейката. За това наставникът ще върне Манолев като краен бранител, заемайки мястото на Секулич.

Последният вероятно ще бъде изместен от другата страна на отбраната и ще играе вместо Ангел Лясков. Младокът стартира добре сезона и даде заявка за титулярното място на контузения Жеферсон. Грешката във вечното дерби обаче може и да коства позицията на Лясков сред стартовите 11. Други опции за бек е Стойчо Атанасов или Стивън Перейра.

Почивка може да получи и Кристиян Малинов. Халфът ще бъде заменен от Жанио Бикел, който се включва с по-голямо желание. Мауридеш може да отстъпи мястото си на Али Соу. Гамбиецът показва по-голяма ефективност от своя конкурент за върха на нападението. 

Още един от титулярите Едвин Джеси също може да получи принудителна почивка и да бъде заменен от Жоржиньо. Евандро също чака своя шанс за изява, като и той може да стартира от първата минута срещу Септември.

В тима на Септември голямата новина през седмицата бе свързана с треньорска рокада. Николай Митов напусна заради незадоволителни резултати. Начело на "септемврийци" ще застане треньорският тандем Христо Арангелов - Мариян Христов. Досега Арангелов бе помощник на Митов, а именно под негово ръководство клубът спечели промоция за Първа професионална лига, след като победи Монтана в баража за влизане в елита. 

"Имаме добър отбор и добри футболисти. Проблемът при нас е по-скоро психологически. Ще работим именно в тази насока и вярвам, че добрите дни за Септември предстоят. Имаме млад отбор, който с мачовете, ще излезе от тази ситуация. Гледаме всеки един противник, в това число и ЦСКА. Ще се опитаме да се възползваме от слабите страни на противника. Ще се опитаме да извлечем максимума от този мач. Не можех да откажа предложението на ръководството на клуба, тъй като именно в Септември започна треньорската ми кариера", добави Христо Арангелов пред "Хоризонт".

 

ПРОГНОЗА: СЕПТЕМВРИ - ЦСКА 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Септември София

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
28.09.2018 Първа ПФЛ Витоша Бистрица 2 - 1 Септември София
25.09.2018 Купа на България Кариана Ерден 0 - 1 Септември София
22.09.2018 Първа ПФЛ Септември София 1 - 3 Локомотив Пловдив
15.09.2018 Първа ПФЛ Берое 1 - 0 Септември София
01.09.2018 Първа ПФЛ Септември София 0 - 2 Етър Велико Търново


Последни 5 срещи - ЦСКА София

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
29.09.2018 Първа ПФЛ ЦСКА София 0 - 1 Левски София
25.09.2018 Купа на България Монтана 0 - 2 ЦСКА София
22.09.2018 Първа ПФЛ Ботев Враца 0 - 2 ЦСКА София
15.09.2018 Първа ПФЛ ЦСКА София 3 - 1 Черно море
01.09.2018 Първа ПФЛ Ботев Пловдив 0 - 0 ЦСКА София


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
30.11.2017 Първа ПФЛ ЦСКА София 2 - 0 Септември София
11.08.2017 Първа ПФЛ Септември София 0 - 1 ЦСКА София
  Сподели
502