Локо Пловдив и Етър поделиха по точка


FUTBOL-TV

Локо Пловдив и Етър поделиха по точка

Локомотив Пловдив завърши наравно 0:0 с Етър Велико Търново в мач от 10-тия кръг на Първа професионална лига. Двата отбора не съумяха да си отбележат гол над непрестанния дъжд над Пловдив.

Локомотив седеше по-добре на терена по време на целия мач и имаше редица положения пред вратата на Етър. В началните минути два изстрела на Анте Аралица бяха отразени от стража на гостите. Последва удар и на Бирсент Карагарен - право в ръцете на Христо Иванов. Натискът на "смърфовете" продължи, като в 37-та минута Стивън Езе нацели два пъти гредите в рамките на секунди. Нигерийският защитник засече с крак центриране на Карагарен, топката разтресе напречния стълб, последва странична ножица, след която кълбото срещна и страничната греда.

В 80-та минута удар от фаул на Даниел Младанов от гостите мина на сантиметри от страничната греда на вратата на Луков. В 82-та минута попадение на Абделхаким Буна бе отменено заради засада. Той засече с глава подаване на Аралица, но последният е бил зад защитата, преди да подаде топката. Така двата тима поделиха по точка.

  Сподели
428