ЦСКА и Левски заобиколиха закона, продават се билети и днес


FUTBOL-TV

ЦСКА и Левски заобиколиха закона, продават се билети и днес

Феновете на ЦСКА и Левски намериха начин да се справят с промените в закона за спортното хулиганство, забраняващ продажбата на билети в деня на рисковите мачове. Както вече стана ясно, днес билети официално не се продават. Въпреки това - тези, които все още не са се снабдили с ценните хартийки ще имат тази възможност, благодарение на... феновете на двата тима.

Ето какво обявиха още снощи от фракцията на "червените" - CSKA Sofia Animals:

"Ние от ANIMALS искаме да уведомим Червената общност ,че днес закупихме огромно количество билети за секторите А и Г.Билетите ще бъдат предоставени на червените фенове в деня на мача на дървеното на стадион ,,Българска армия".ЗАЕДНО КАТО ЕДИН ЮМРУК ,
ДА ГИ СМАЖЕМ!".

Подобно нещо са сторили и "сините". Ето какво пише в една от водещите групи на тима: 

“Поради огромния брой запитвания и оплаквания от наши привърженици извън пределите на София, които не са успели да си закупят билети за мача с цска-софия по указаните от организатора начини за това, клубът закупи билети за срещата според заявките на феновете. 
Пропуските ще бъдат налични днес, събота, 29.09., на специално обособено място пред феншопа на сектор А на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" от 10:00 до началото на двубоя (17:00 ч.)", гласи съобщението на “сините". 

  Сподели
389