Удължиха днешното работно време на билетните каси на Армията и Герена


FUTBOL-TV

Удължиха днешното работно време на билетните каси на Армията и Герена

С удължено работно време ще работят днес билетните каси на стадионите "Българска армия" и "Виваком Арена Георги Аспарухов". Причината за това е, че новият закон за футболното хулиганство забрани продажбата на ценни хартийки в деня на мача. Така утре никъде няма да се продават от билетите за вечното дерби. Това е причината днес касите на "Армията" и "Герена" да работят с удължено работно време. Ето какво обявиха първо от ЦСКА:

Армейци,

подари огромния интерес към билетите за вечното дерби, което е утре (29 септември) от 17:00 часа на Националния стадион, касите на "Армията" ще работят извънредно днес. Всички желаещи ще могат да си закупят билети от касите до 21:00 часа, а при образуване на опашки от чакащи, служителите ни ще продължат да продават билети докато всеки желаещ не успее да си вземе.

ПРИПОМНЯМЕ, ЧЕ БИЛЕТИ НЯМА ДА СЕ ПРОДАВАТ В ДЕНЯ НА МАЧА. 

Билети можете да си закупите от касите на "Армията", фен магазинът на стадиона, мрежата на Тикетпро бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец". В обектите, партньори на Тикетпро, билетите ще бъдат налични до 19:00 часа.

Всички, които си закупят билети онлайн, ще могат да си ги вземат преди мача САМО от фен магазина на "Армията". Притежателите на абонаментни карти имат посочено място за Националния стадион и не се нуждаят от покани за дербито. Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.

Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите "А" и "Г", а гостуващите привърженици - в секторите "Б" и "В". Цената на билетите за "А" и "В" сектор е 15 лева, а за "Г" и "Б" - 10 лева.

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

Ето съобщението и от ръководството на Левски:

Уважаеми привърженици, 

поради забраната за продажба на билети в деня на мача от 10-ти кръг на ППЛ цска-софия - Левски, който е с начален час 17:00 часа на Националния стадион "Васил Левски", днес касите пред сектор А на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" ще работят до 20:00 часа или до наличието на желаещи да закупят пропуски при струпване на хора.

Цената на билетите за привърженици на Левски е 15 лева за сектор В и 10 лева за сектор Б.

Напомняме Ви, че трябва да носите задължително със себе си своите лични карти, без които няма да бъдете допускани на стадиона.

Също така получихме огромен брой запитвания и оплаквания от наши привърженици извън пределите на София, които не успяват да си закупят билети за мача по указаните от организатора начини за това. По тяхна молба клубът закупи билети за срещата според заявките на феновете. Пропуските ще бъдат налични утре, събота, 29.09., на специално обособено място пред феншопа на сектор А на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов"от 10:00 до началото на двубоя.

  Сподели
414