Страхотен интерес към ЦСКА - Левски, над 20 000 души ще има на стадиона


FUTBOL-TV

Страхотен интерес към ЦСКА - Левски, над 20 000 души ще има на стадиона

След няколко дни, в които интересът дербито ЦСКА - Левски беше нищожен, днес двете агитки се активизираха. Както вече стана ясно именно днес е последният срок за закупуване на билети. Феновете на "червени" и "сини" направиха огромна опашка в една от бензиностанциите на OMV, предаде репортер на Futbol Tv. 

Привържениците и в този момент продължават да купуват от ценните хартийки в столичното OMV, което е разположено между булевард "св. Климент Охридски“ и бул. Д-р Г. М. Димитров. "В системата ни има над 10 000 заявки от сутринта! Освен това виждате какво става! Хората идват и директно купуват. Мисля, че ще изпълнят капацитета на този стадион", заявиха пред нашата медия от въпросната бензиностанция.

Със сигурност националния стадион няма да бъде изпълнен с пълния си капацитет, тъй като два блока ще останат празни, тъй като ще бъдат използвани като буферни зони. Става дума за така наречените "лъвчета", като няма да се продават билети за това в сектор "Г", което е в близост до "В", както и за другото, което се намира в "Б" до "А".

Билети могат да се закупят от касите на "Армията" и на "Герена", мрежата на Тикетпро, въпросните бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец". В обектите, партньори на Тикетпро, билетите ще бъдат налични до 19:00 часа.

  Сподели
494