Ел Маестро с доста предвидим състав за мача с Левски


FUTBOL-TV

Ел Маестро с доста предвидим състав за мача с Левски

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще заложи на най-доброто, с което разполага за двубоя срещу Левски. Треньорът даде почивка на част от играчите (с изключение на централните бранители) в последните два мача. Така той ще разполага на свежите си титуляри за предстоящото дерби.

На вратата се завръща Витаутас Черняускас. Данте Стипица, който направи добър мач срещу Монтана, ще седне на пейката. Самият Ел Маестро бе запитан от журналистите за евентуална вратарска рокада, но треньорът обяви, че е доволен от изявите на литовския страж.

Направилият силен мач преди дни за Купата - Стойчо Атанасов също ще остане на пейката за сметка на Ангел Лясков. На другия бек ще бъде Борис Секулич, който почива в предишния мач за първенство - срещу Ботев Враца, но игра преди дни срещу Монтана. Централните бранители изглеждат повече от ясни - националните Николай Бодуров и Божидар Чорбаджийски. Има малка вероятност вторият да остане резерва за сметка на Перейра, но това е по-малко вероятно.

Халфоте на "червения" тим срещу Левски ще са Кристиян Малинов и Рубен Пинто. Кирил Десподов също ще се завърне на своята любима позиция по крилото, за сметка на Станислав Манолев, който отново ще седне на пейката.

Тук вече идват няколко въпросителни, но те са по скоро за това как ще бъдат разположени останалите трима играчи - Тиаго Родригес, Едвин Джеси и Мауридес. Има вероятност последният да играе зад нападателя, който да бъде Джеси. По-вероятно е обаче да бъде обратното и ганаецът да действа от по-задни позиции, а Звяра да е на върха атаката. Последната опция е свързана с рокада между Тиаго и Джеси, като португалецът да не играе по крилото, където на няколко пъти си пролича, че не му е комфортно.

Двубоят между ЦСКА и Левски е тази събота от 17:00 часа на националния стадион "Васил Левски".

  Сподели
489