Аутори: За Лудогорец това е идеален момент да се изправи срещу отбор като Леверкузен


FUTBOL-TV

Аутори: За Лудогорец това е идеален момент да се изправи срещу отбор като Леверкузен

Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутори даде пресконференция преди мача с Байер от група А на Лига Европа утре.

"Дали се срещат двата фаворита в групата? Да си фаворит може да се каже по два начина - по традиция или в момента. Ние трябва да уважаваме традицията и да имаме предвид момента, в който се намираме", заяви Аутори. "Смятам, че за Лудогорец е един добър момент да се изправи срещу отбор с толкова много традиция в историята си. Защото имаме съперник от Бундеслигата, а това е един шампионат с много висока и силна конкуренция. Откакто съм тук и имам удоволствието да работя с този отбор, винаги съм казвал, че трябва да бъдем един конкурентен отбор. И смятам, че сега е правилният момент да се докажем като такъв. Като всеки един треньор и аз желая да започнем с победа, още повече срещу такъв отбор като Байер Леверкузен. И смятам, че ще се справим, каза още бразилският специалист", допълни бразилският специалист.

"Утре нашият отбор ще играе с настроение в атмосфера, която ще ни бъде осигурена от феновете, защото ще играем пред пълен стадион. А винаги е удоволствие да се играе пред пълен стадион, защото това е магията на футбола - пълен стадион и добра игра на терена. Очаквам да играем добър футбол. Но да знаем да играем добър футбол и да сме конкурентни на големите противници, са две различни неща. Дано да направим и двете", каза още Аутори.

Главният мениджър добави, че всички в отбора са добре, но след това се поправи, че почти всички са на линия. Единствен отпада от групата Якуб Шверчок заради травма.

  Сподели
413