Иван Горанов: Не може цел сезон да си непобеден


FUTBOL-TV

Иван Горанов: Не може цел сезон да си непобеден

"Ние сме доказали, че сме силен отбор. Трябва да показваме характер в силните мачове. Трябва да излизаме винаги за победа и да се раздаваме. Мисля, че физически имаме подобрение. С много работа ще станат нещата. Имаме много още какво да работим. Да, имахме огромна подкрепа от феновете. Те са най-великите в България и им благодаря от сърце. Надявам се, че още в следващия мач ще направят една добра атмосфера на "Герена", а ние ще ги зарадваме с победа", заяви играчът на Левски Иван Горанов след поражението от Локомотив Пловдив на "Лаута".

"Липсваше ни агресия и желание - за това загубихме. Не, Локомотив не ни изненада с нищо. Те си имат начин на игра. Но не мога да говоря за другия отбор. Мен ме интересува Левски. На полувремето си казахме, че ако продължаваме така нищо добро не ни очаква", каза още Горанов.

"Това е футболът. Не може цел сезон да си непобеден. Не трябва да се повтаря. Това е. Не вярвам, че има някой, който да не иска да играе за Левски. При всички отбори има такива мачове", добави националът на България.

  Сподели
481