Локо Пловдив сложи край на победната серия на Левски, сините сдадоха върха на ЦСКА


FUTBOL-TV

Локо Пловдив сложи край на победната серия на Левски, сините сдадоха върха на ЦСКА

Локомотив Пловдив се наложи над гостуващия Левски с 1:0 в мач от 8-ия кръг на Първа лига. По този начин "черно-белите" сложиха край на победната серия на "сините". В герой за своя тим се превърна Анте Аралица, който беше точен с глава в 14-ата минута. Малко преди това домакините имаха претенции за дузпа, след като Аралица стреля, а топката рикошира в прибраната ръка на Ейолфсон. Реферът обаче не отсъди наказателен удар.

След почивката "сините" опитаха да стигнат до изравнително попадение, но лош късмет и добрите изяви на Луков попречиха това да се случи. Любопитен момент бе в 82-ата минута, когато Аралица от Локомотив Пловдив падна на земята след съприкосновение с Аймен Белаид. Локомотивци поискаха червен картон за тунизиеца, но Станислав Тодоров подмина ситуацията. Аймен Белаид бе получил жълт картон по-рано в мача.

Иначе в 67-ата минута Богдан Вашчук дебютира за Левски, заменяйки Белмонт. Така Левски вече не е едноличен лидер, като тимът има равен брой точки с ЦСКА, като "армейците" ще се настанят на първо място, заради по-добрата си голова разлика.

  Сподели
384