Националът на Берое аут за следващия мач на тима


FUTBOL-TV

Националът на Берое аут за следващия мач на тима

Утре (15 септември) Берое приема Септември София в мач от VIII кръг на ППЛ. Срещата под Аязмото започва в 17:30 ч. и ще бъде ръководена от Георги Иванов от София.

"Трябва да излезем пределно мотивирани и амбицирани пред нашите фенове. Тези мачове се печелят с хъс и мобилизация от първата до последната минута. Ние вярваме в нашите сили и в нашите играчи. Както винаги ще излезем с нужното уважение, въпреки последните резултати на съперника. Готови сме за срещата както винаги излизаме за трите точки“, споделиха от треньорския щаб преди срещата.

Старши треньорът на Берое Александър Томаш няма да може да разчита на капитана на отбора Мартин Райнов, който е с травма след мачовете на националния отбор.

Ето групата на "зелените“ за мача:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Милен Желев, Камен Хаджиев, Ерол Алкан, Георги Ангелов, Александър Василев, Мешка, Матеус Леони, Иван Бандаловски, Борислав Цонев, Рубен Бриджидо, Вандерсон, Иван Минчев, Алекандър Цветков, Мартин Камбуров, Драгош Фирцулеску и Алфредо.

Георги Иванов от София е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Мартин Венев от София и Младен Маринов от София, а четвърти съдия е Васимир Маруан Ел-Хатиб от София. Делегат на БФС е Николай Колев от София, а Петър Петров от Велико Търново ще оцени работата на съдийството.

В историята на най-високото ниво на българския футбол Берое е надделявал над Септември във всички 4 мача, които двата тима са изиграли помежду си. Головата разлика в тези двубои е 13:5 в полза на "зелените“. Четирите победи са съответно с 1:0, 3:2, 4:2 и 5:1.

  Сподели
427