Божинов: Няма нищо срамно! Враца е като Ню Йорк


FUTBOL-TV

Божинов: Няма нищо срамно! Враца е като Ню Йорк

"За мен е важно да играя и да се чувствам футболист. В Риека не се чувствах като футболист, тъй като не играех постоянно. Моето желание беше да играя повече. Искам да благодаря на кмета на Враца г-н Каменов и на моя втори баща Сашо Ангелов за поканата. Те са причината да съм тук", заяви Валери Божинов в ефира на "Нова Тв", малко след трансфера си в Ботев Враца.

Обмислих поканата от Ботев Враца. На 32 години съм. Обичам футбола. Страст голяма ми е. Имам желание да се раздавам и да се трудя. Мисля, че правилното място е тук. Съдбата никога не греши. Съдбата си знае работата. Сашо ми подаде ръка още като дете, а сега дойде време да му се отблагодаря за всичко, което е направил за мен. Нито е нещо срамно, нито е нещо притеснително. Не мисля, че е крачка назад, напротив! Нека да оставим всичко на съдбата. Ще видим какво ще стане. Тук съм да помагам на отбора с моето желание и себераздаване. Ще направим всичко възможно до зимата Ботев Враца да направи максимален брой точки.

Аз бях в Китай бях в град от 1.5 млн. души. Враца ми се струва, че все едно съм в Ню Йорк. България има доста хубави градове, хубава природа. Аз съм българин, обичам родината си и не трябва да плюем по родината си. Всички трябва да пазим страната си чиста.

  Сподели
410