Белмонт под въпрос за мача на Левски срещу Локо Пловдив


FUTBOL-TV

Белмонт под въпрос за мача на Левски срещу Локо Пловдив

Френският халф на Левски Антъни Белмонт може да пропусне двубоя на "сините" срещу Локомотив Пловдив. Играчът тренира отделно от основната група на тима, като причината за това е, че полузащитникът е пипнал вирус, който му пречи да се подготвя пълноценно.

Това не е приятна новина и за Славиша Стоянович, тъй като французинът се пребори за титулярно място и дори вкара гола в мача срещу Берое на "Виваком Арена Георги Аспарухов“.

Заради изявите си във въпросната среща той ще получи наградата за футболист на кръга, която се организира от "Пресклуб България“. Събитието е предвидено за утре от 13 часа на Националния стадион "Васил Левски“. На този етап не се очертава събитието да бъде отложено. При добро стечение на обстоятелства Белмонт може и да попадне в групата на тима за мача срещу "смърфовете".

Иначе днес Иван Горанов поднови тренировки с отбора, след като приключиха ангажиментите му в националния тим. Юношата на „сините“ направи своя дебют за България в срещите със Словения и Норвегия, в които се появи като резерва.

  Сподели
383